Esportistes i experts


Àngel Orellana

”Adoro el bàsquet, el practico des de que era petit. Entreno 3 dies a la setmana i és al que m'agradaria dedicar- me quan sigui gran.

Júlia Alzina

”M'encanta el ball. De petita feia gimnàstica artística pero vaig canviar d'opció, ja que el ball requereix un perfecció i una destresa que em caracteritzen.

Maria Romero

”Els esports de pilota son la meva especialitat, i treballar en grup se'm dona especialment bé. És per això que vaig optar pel volleyball. Gràcies a ell he fet grans amistats amb el meu equip

Dr. Ruiz

”Em dedico a la fisioteràpia al CAR. Les meves especialitats son les lesions i les relaxacions musculars, els aspirants a la perfecció estan molt carregats.

Gerard Vives

”Els esports més físics se'm donaven millor que els de pilota, és per això que vaig decidir fer pentatló. Un esport que en convina 5: cursa, natació, tir, esgrima i hípica. Entreno 5 dies a la setmana i estic molt content amb el club.

Miquel Oliveira

”Soc nadador professional, l'aigua és la meva passió. Actualment entreno 6 hores diaries, ja que estic preparant les Olimpiades de 2024.